Забули пароль?

Введіть Ваш email скидання пароля. Ви отримаєте лист з інструкцією та посиланням на скидання пароля.

Кошик

Контакти

Компанія New Holland представила новинку лінійки гусеничних тракторів - гусеничний ТК4 для роботи на крутих горбистих ділянках.

Компанія New Holland представила новинку лінійки гусеничних тракторів - гусеничний ТК4 для роботи на крутих горбистих ділянках.

Серія тракторів TK4 була розширена і містить новий флагман TK4.100 потужністю 107 л.с. (79 кВт). Він оснащений новим, більшим гідравлічним насосом потужністю 80 літрів, для використання габаритних інструментів.

У новій моделі передбачені чотири варіанти кабіни, які можна міняти залежно від локації робіт: на полі і горбистій місцевості. Машина має багато поліпшених деталей, такі як нова кришка між моторним відсіком і місцем оператора, яка захищає його від дії пилу і гарячого повітря та високоефективна система кондиціонування повітря з великими вентиляторами, яка забезпечує стабільніший і плавніший потік повітря.

У тракторів серії TK4 є устаткування, яке підвищує безпеку на найкрутіших схилах, включаючи Steering - O - Matic Plus і гусеничне шасі SmartTrax.

"Протягом багатьох років компанія New Holland має репутацію фахівця у сфері аграрної і промислової техніки. Сьогодні New Holland пропонує широкий вибір устаткування з високою мірою спеціалізацій, таких як різноманітні по ширині трактори для виноградників та садів, сільськогосподарські низькі трактори, а також гусеничні трактори для роботи на схилах і нішеву техніку для прибирання винограду і оливок".

- розповів Шон Леннон, Директор компанії New HOLAND.

Джерело: agrarna-pravda.com

Новини