Забули пароль?

Введіть Ваш email скидання пароля. Ви отримаєте лист з інструкцією та посиланням на скидання пароля.

Кошик

Контакти

Запчастини для тракторів МТЗ - поради по вибору комплектуючих

Мінський тракторний завод випускає потужну і надійну автотехніку вже більше 75 років. За довгі роки роботи білоруси створили широкий модельний ряд. Тому сьогодні машини затребувані в сільському, лісовому, комунальному господарствах.

Незважаючи на високу надійність і продумані технічні характеристики, двигун, коробка передач, зчеплення і інші агрегати вимагають заміни запчастин. Нижче ви дізнаєтеся про те, як правильно підбирати запчастини для сучасного трактора. Радіатор, амортизатори, диски зчеплення - як вибрати?

Запчастини МТЗ даного класу сертифіковані. Однак з часом насос, амортизатори, радіатор і інші запчастини виходять з ладу. Тому доводиться проводити ремонт насоса, що підкачує МТЗ та інших комплектуючих.

Аналоги - чи варто купувати?

Якщо ви купуєте запчастини у перевіреного постачальника, уточніть, чи багато повернень китайського, російського аналога даного типу. Як правило, менеджери офіційних дилерів МТЗ клієнтам завжди розповідають про особливості того чи іншого товару.

Тим не менш, не забувайте, що термін служби заводських комплектуючих більше аналогів. Тому при вирішенні заощадити на закупівлях деталей будьте готові до меншого ресурсу.

Також під час закупівлі деталей радимо звертати увагу на ціну запчастин.

Пам'ятайте, що оригінальні заводські запчастини для тракторів не можуть коштувати дешево. Якщо ціна заводської деталі можна порівняти вартості китайської, швидше за все, вам пропонують підшипник, амортизатор, редуктор НЕ заводського типу.

Де купувати запчастини МТЗ?

Найбезпечніше купувати комплектуючі у офіційних дилерів. Як правило, у офіційних постачальників є заводська гарантія, великий асортимент деталей, доступна ціна і грамотні консультанти, які зможуть допомогти вибрати комплектуючі.

Новини